Şehzadeler'de parklar ve yeşil alanlar ilaçlandı

Güncelleme Tarihi:

Şehzadelerde parklar ve yeşil alanlar ilaçlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2024 12:19

Şehzadeler'de parklar ve yeşil alanlar ilaçlandı

Haberin Devamı

MANİSA, (DHA) - MANİSA'nın Şehzadaler ilçesinde, 67 mahalledeki ağaçlar, parklar ve yeşil alanlarda görülen ballık hastalığı ve ağaçlardaki haşerelerle mücadele kapsamında ilaçlandı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, “Amacımız hem doğal yaşamı korumak hem de vatandaşlarımızın sağlığını riske atmamaktır" dedi.

Şehzadeler'de yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte sıcak hava koşullarına karşı önlem alınmaya başlandı. Şehzadeler Belediyesi ekipleri, 67 mahalledeki ağaçlar, parklar ve yeşil alanlarda görülen ballık hastalığı ve ağaçlardaki haşerelerle mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarını başlattı. Bununla birlikte, ekipler ihtiyaç duyulan alanlarda ot biçme ve yeşil alan düzenleme çalışmalarını da sürdürüyor.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, "Vatandaşlarımızın sağlığı ve çevrenin korunması bizim için önemli. Bu doğrultuda, yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte ağaçlarımızı ve yeşil alanlarımızı ballık hastalığı ve haşerelere karşı korumak için ilaçlama çalışmalarımızı başlattık. Ayrıca, ihtiyaç duyulan bölgelerde ot biçme ve yeşil alan düzenleme çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Amacımız hem doğal yaşamı korumak hem de vatandaşlarımızın sağlığını riske atmamaktır" dedi.

Haberin Devamı

Şehzadeler Belediyesi ekipleri, ilaçlama ve düzenleme çalışmalarını titizlikle sürdürerek, mahalle sakinlerinin sağlıklı ve temiz bir çevrede vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlıyor.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!