Aliağa, Kuzey Ege Spor Oyunları'na ev sahipliği yapacak

Güncelleme Tarihi:

Aliağa, Kuzey Ege Spor Oyunlarına ev sahipliği yapacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2024 16:21

Aliağa, Kuzey Ege Spor Oyunları'na ev sahipliği yapacak

Haberin Devamı

ALİAĞA (İzmir), (DHA)-İZMİR'de ilk kez düzenlenecek olan Kuzey Ege Spor Oyunları 20-25 Mayıs tarihleri arasında Aliağa'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Spor oyunlarına Kınık, Bergama, Menemen, Foça, Dikili ve Aliağa'dan yüzlerce sporcu katılacak.

İzmir'de ilk kez düzenlenecek olan Kuzey Ege Spor Oyunları'na Aliağa Kaymakamlığı ve Aliağa Belediyesi ev sahipliği yapacak. 20-25 Mayıs tarihleri arasında Aliağa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde organize edilecek spor oyunlarına Kınık, Bergama, Menemen, Foça, Dikili ve Aliağa'dan yüzlerce sporcu katılacak. Basketboldan futbola, masa tenisinden plaj voleyboluna, yelkenden yüzmeye kadar 12 farklı branşta yapılacak müsabakalar öncesi organizasyonun tanıtım toplantısı 16 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 14.30'da Aliağa Belediyesi Güzelhisar Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. Tanıtım toplantısına 6 ilçe protokolü katılacak.

Haberin Devamı

Kuzey Ege Spor Oyunları Korteji, 20 Mayıs'ta saat 18.00'de Enka Spor Salonu'ndan başlayarak Avcı Ramadan Parkı'nda sona erecek.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takım ve sporcular için ise 25 Mayıs'ta ise saat 19.00'da Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı'nda ödül töreni düzenlenecek.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!