Silvan’da gençlik yürüyüşü ve 19 Mayıs koşusu

Güncelleme Tarihi:

Silvan’da gençlik yürüyüşü ve 19 Mayıs koşusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2024 13:16

Silvan’da gençlik yürüyüşü ve 19 Mayıs koşusu

Haberin Devamı

İhsan YILMAZ/SİLVAN (Diyarbakır),(DHA)- DİYARBAKIR’ın Silvan ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gençlik yürüyüşü ve koşusu düzenlendi.

Silvan ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen yürüyüş, Batman yolundan başlayıp, Gazi Caddesi Hükümet Konağı önünde son buldu. Dev Atatürk posteri ve Türk bayrakları eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşe, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Meki Azizoğlu, milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, çeşitli spor branşlarının sporcuları, antrenörleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikler kapsamında okullar arası koşu yarışması da düzenlendi. Kızlar ve erkekler kategorisinde 36 sporcu, dereceye girebilmek için ter döktü. Yarışmada dereceye giren sporculara madalya takdim edildi. Yarışmada kızlar kategorisinde Avşin Buğdaycı, erkekler kategorisinde de Yusuf Sayar birinci oldu. Erkekler kategorisinde ikinci olan Berşan Sümer, varış noktasını geçtikten sonra fenalaşarak yere yığıldı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Sümer’in, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!