Başkan Oya Tekin: Amatör spordan desteğimizi esirgemeyeceğiz

Güncelleme Tarihi:

Başkan Oya Tekin: Amatör spordan desteğimizi esirgemeyeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2024 13:25

Başkan Oya Tekin: Amatör spordan desteğimizi esirgemeyeceğiz

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediye Başkanı Oya Tekin, sporun sağlıklı nesillerin yetişmesi ve gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması için önemli bir unsur olduğunu, bu nedenle de imkanlar dahilinde spora ve sporcuya destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi.

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ahmet Bozan ve yönetim kurulu üyeleri, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tekin, “Amatör Sporu önemsiyoruz. Bizim için önemli hizmet ağlarından bir tanesi. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için sportif çalışmaları arttıracağız. Bu anlamda, çocuklarımızın küçük yaşlarda spora başlamasını teşvik edecek projelerimizi, yakında Seyhanlılar ile paylaşacağız. Sporun ve sporcunun daima yanında olan bir belediye olacağımızın bilinmesini istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’i göreve seçilmesinden dolayı kutlayan ve Seyhan’a bir kadın elinin değmesinin de camialarını mutlu ettiğini belirten ASKF Başkanı Ahmet Bozan, “Yeni dönem Seyhan’ımıza hayırlı olsun. Spor kulüplerimizin faaliyetlerini sürdürebilmeleri için belediyelerimizin desteği çok büyük bir önem taşımakta. Tesis, ulaşım ve malzeme yardımları ile kulüplerimiz ayakta durabiliyor. Seyhan’ımızın yeni başkanı Oya Tekin’in de bu konuda gereken hassasiyeti gösterip kulüplerimizin yanında olacağına inancımız tam. Bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAŞKAN TEKİN’İ GÖSTERİ MAÇINA DAVET ETTİLER

Spor anlamında yapılan konuşmaların ardından ASKF Başkanı Ahmet Bozan, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’i pazartesi günü Yeni Adana Stadı’nda, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, 'Spor Protokolü ile Spor Basın Karması' arasında oynanacak olan gösteri maçına davet etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!