Motosikletli kuryelik yapan üniversite öğrencisi bıçaklı saldırıda ölmüştü: 5 gün önce işe başlamış

Güncelleme Tarihi:

Motosikletli kuryelik yapan üniversite öğrencisi bıçaklı saldırıda ölmüştü: 5 gün önce işe başlamış
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2024 01:40

Balıkesir'de, motosikletinin önünü kesen E.Ö. tarafından öldürülen bir zincir restoranda kurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın vücuduna 25 bıçak darbesi aldığı belirlendi.

Haberin Devamı

Bu bıçak darbelerinden 20'sinin ölümcül olarak değerlendirildiği bildirildi. Öte yandan Akman'ın söz konusu restoran zincirinde 5 gün önce işe başladığı öğrenildi. Akman'ın hastane morgundan yakınları tarafından alınan cenazesi ailesinin yaşadığı Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine götürüldü.

BURSA’DA TOPRAĞA VERİLECEK

Balıkesir'de, motosikletinin önünü kesen E.Ö. tarafından öldürülen bir zincir restoranda kurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman (20), yarın Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinin kırsal Muradiyesarnıç Mahallesi’nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Akman’ın ailesinin İstanbul’da yaşadığı, babasının emekli albay ve 1 kız kardeşinin olduğu öğrenildi.

MOTOSİKLETLİ KURYELER EYLEM YAPTI

Haberin Devamı

Balıkesir’de faaliyet gösteren motosikletli kuryeler, bir zincir restoranda kurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın önünü kesen E.Ö. tarafından öldürülmesiyle ilgili eylem yaptı. Hacıilbey Mahallesi Şadırvan mevkisinde toplanan yaklaşık 100 kadar motosikletli kurye, Balıkesir sokaklarında kısa süreli tepki amaçlı tur attı. Grup adına konuşan kurye Fatih Uçarcı şunları söyledi:

“Bu akşam burada Ata Emre Akman kardeşimiz için toplandık. Dün akşam acı haber bizi fazlasıyla derinden yaraladı. Biz herhangi bir siyasi parti ya da her hangi bir markaya mensup değiliz. Burada birlik beraberlik açısından bir şeyler yapalım istedik. Kuryeliğin zorluklarını göstermek istedik. Umarım sesimizi bir nebze duyurabilmiş olabiliriz. Davulun sesi bazen dışardan kolay gelebiliyor. Ama nitekim işin içine girdiğinizde tamam evimize ekmek götürebiliyoruz ama çok zor şartlar altında çalışıyoruz ve önemsenmiyoruz. Bizi düşünmüyor ve hor görüyorlar. Umarım bu hepimize ders olur ve güzel günler yarınlar ülkemiz için hayırlara vesile olur. Allah yardımcımız olsun." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!