Saçlarını kanser hastalarına bağışladı

Güncelleme Tarihi:

Saçlarını kanser hastalarına bağışladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2024 10:23

Saçlarını kanser hastalarına bağışladı

Haberin Devamı

Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA)- ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde 3. sınıf öğrencisi Beren Korkmaz, saçlarını kanser hastaları için bağışladı.

Süleyman Demirel İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Beren Korkmaz, kanser hastalarının kullanması amacıyla bugüne kadar hiç kestirmediği saçlarını bağışladı. Saçlarını bağışladığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Beren Korkmaz, "Saçlarımı şimdiye kadar hiç kestirmemiştim. Sonra annemden KANSEV derneğini duydum. Kanser hastalarına peruk yapılması için saçlarımı bağışlamak istedim, çok mutluyum. Umarım kanser hastalarına umut olur" dedi.

KANSEV Dernek Başkanı Cemaliye Bardakçı, "KANSEV olarak kanser hastalarının maddi manevi yanında olmaya çalışıyoruz. Hastalarımızın en büyük ihtiyaçlarından birisi de moraldir. Bağışlanan saçlardan yapılan peruklarla birçok hastamızın yüzü güldü. Isparta'da saç bağışlama kampanyamız küçük bir kızımızın saçlarını bağışlamak istemesiyle gerçekleşti. Aldığımız bu saçları en kısa sürede hastalarımıza ulaştıracağız. Saç bağışlamak isteyen vatandaşlarımız şehir içi şehir dışı fark etmeden bize ulaşabilirler. Saç kesimi ücretsiz olarak gerçekleştireceğiz" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!